lån

Billigaste privatlån

Hitta bästa privatlånet med lägsta räntan innan du ansöker. Låna upp till 600 000 kr utan säkerhet.

Lendo: Billigaste privatlånet just nu!

lendo lån
5/5

Vårat betyg 5,0

Lånebelopp

5 000 – 600 000 kr

1,95 – 29,95 %

Billiga privatlån – hitta billigaste privatlånet 2022

Advisa

2,95 – 25,95%

5/5

5 000 – 600 000 kr

lendo lån

1,95 – 29,95%

5/5

5 000 – 600 000 kr

Jämför Privatlån: Få Lägsta Räntan med LÅNAB

Om du letar efter ett billigt privatlån, men vill ha de bästa möjliga villkoren – utan dolda avgifter eller överraskande räntor – är det här din guide! Vi har tagit reda på vilka privatlån som för närvarande är billigast och vart du kan få dem.

Innehåll

Vi hjälper dig att hitta bästa lånet med lägst ränta

Vilka banker erbjuder de lägsta räntorna på privatlån i Sverige? Vi har jämfört stora långivarna som varje dag lånar ut många miljoner kronor till svenskar. Vår undersökning visade att vissa företag slår ut andra när det gäller att erbjuda alternativ med låg ränta!

Privatlån bäst i test!

Bäst i vårt test är Lendo som är den nyaste svenska långivaren som endast förmedlar lån från andra långivare. Det innebär att de är helt oberoende och kan i vissa fall erbjuda en bättre ränta än din vanliga bank!lendo lån

Billigaste privatlån

Frågor och svar om privatlån

Vad är ett privatlån?

Ett privat är en typ av lån utan säkerhet för privatpersoner. Det finns ingen formell definition av vilken typ av lån det rör sig om, men de har vanligtvis en ränta på mellan 3 och 20 %. Dessa kan användas för att finansiera vad som helst eftersom riskelementet inte är särskilt högt med denna typ av lån!

Är det skillnaden mellan privatlån och blancolån?

Lån utan säkerhet omfattar alla typer av lån utan säkerhet, inklusive sms lån och vissa billån. I många fall menar folk samma sak när de säger ”blancolån” eller privatlån, så det är samma sak.

Kan man ta privatlån för kontantinsatsen?

Det är möjligt att ta ett privatlån för kontantinsatsen, men alla långivare accepterar inte att det. Så kolla alltid med din bank innan ni tar ett privatlån för kontantinsatsen när ni ansöker om ett bolån.

Kan man låna en mindre summa med ett privatlån?

Ja, det är möjligt att låna så lite som 5 000 kronor i form av ett privatlån. Små privatlån har dock ofta högre ränta än större lån, vilket innebär att du betalar mer för ditt lån! Detta blir ännu värre när uppläggnings- och uppsägningsavgifter läggs till eftersom dessa extra avgifter driver upp den effektiva räntan.

Vad är kravet för att få ett lån privat?

  1. Du måste ha fyllrt 18 år 
  2. Ha en stadig inkomst i Sverige
  3. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden

Kraven olika hosolika långivare.

få ett bra privatlån

Finns det andra lån förutom sms-lån som lånar ut pengar samma dag?

Nej, vissa långivare så som Lendo kan betala ut pengar samma dag eller inom ett par arbetsdagar.